Senseo Viva Café

Jaren was ik een thee drinker, rozenbottelthee is mijn favoriet en we hebben altijd een groot assortiment thee in huis, om af te wisselen.

Nooit had ik gedacht dat er een koffiemachine in huis ging komen maar sinds een klein jaar zijn zowel ik, als mijn man, koffie beginnen drinken. Iban is er eerst mee begon, met oploskoffie, de geur van koffie ‘s morgens is zo heerlijk dat ik stilaan ook een kopje voor mezelf maakte.

Ik verkoos filterkoffie, cafeïnevrij omdat ik erg gevoelig aan cafeïne ben. Omdat ik ‘s morgen in mijn haast wel eens stond te morsen met de koffie, omdat ik de filter niet goed in de filterhouder plaatste, zocht ik een makkelijk alternatief.

Wil je weten of de Senseo een aanwinst is? Neem een kijkje in de video, en vertel gerust wat je ervaringen met Senseo zijn! https://www.youtube.com/watch?v=hx6WwWZjpoc