Amerikaans snoep testen (Nerd Candy)

Ik ben een zoetekauw, ik heb het liefst chocopasta op mijn boterham en wil altijd een nagerechtje. Ik probeer om hier niet altijd aan toe te geven, mijn suikerverslaving mag af en toe getemd worden MAAR héél af en toe verwen ik mezelf toch.

Ik had de Amerikaanse producten van Nerd Candy al regelmatig bekeken, af en toe stiekem even gaan checken wat er nieuw was en wat ik ooit wel eens in mijn winkelmandje wilde gooien.

Vorige week dan toch maar de knoop doorgehakt en een bestelling geplaatst, ik heb gekozen voor snoep, koekjes, chips, poptarts, fluff (marshmallow creme) en spaghettiOs. De prijzen van deze producten zijn duurder dan Europese producten, dit komt uiteraard omdat ze ingevoerd worden (op het moment dat ik bestelde was er 10% korting), en vanaf 40 euro gratis levering in Belgïe. Wil je zelf eens een kijkje nemen op de webshop: https://www.nerdcandy.be/nl/

Ben je nieuwsgierig naar de smaaktest, neem een kijkje: https://www.youtube.com/watch?v=o8Q_kDFTP-o&t