Fairtrade (Delhaize )

Samen leren consumeren met respect voor mens en planeet. Dat is waar Fairtrade bij Delhaize voor staat. Ik was erg benieuwd om het assortiment te leren kennen en heb 4 producten bij Delhaize mogen halen: bananen, chocolade, koffie en thee. De producten waren duidelijk te vinden, wat ik eerlijk gezegd niet verwacht had omdat ze me eerder niet waren opgevallen, op 10 minuten had ik ze alle 4 gevonden. Met enkele producten ben ik dan ook onmiddelijk aan de slag gegaan, hierbij het recept van de pannekoeken.

Ingredienten (van Delhaize, beetje aangepast aan eigen smaak):

Pancakes met banaan en granaatappel

150 gr zelfrijzende bloem
2 eieren
1 koffielepel honing
3 cl karnemelk
25 dl yoghurt
1 Fairtrade banaan
Granaatappel

Benieuwd naar de Fairtrade producten van Delhaize? Neem zeker een kijkje in hun winkels.